Lunchpass på gymmet

Ben blev det idag. Ett effektivt pass för det blir massage i eftermiddag. Efter massagen ska man inte träna något så det är bara att passa på innan. Benspark, utfall, marklyft, baksida, innerlår och ytterlår – check.

Körde ett ganska lätt pass idag. Sprang, simmade och cyklade i helgen och ibland kan man välja att tagga ner lite. Vad som gjorde mig glad igår var en kommentar på insta.

Du peppar oss andra.

Löjligt hur glad man kan bli över en rad. Jag lägger ut träningsbilder ganska flitigt och jag undrar vem som scrollar förbi utan att gilla. Kanske förfäras över att jag tränar ”för mycket” och att jag gått ner nästan 25 kilo. Men jag mår toppen. Är ensam och har möjlighet att träna hur mycket jag vill och när jag vill. Även om jag inte vill vara ensam.

Men det är i alla fall kul att kunna peppa andra och jag kanske peppar fler till träning än jag anar och kan tro. Ser du mig på FB eller @piawidlund så skriv gärna någpt nån gång. Jag rensade lite förra veckan blan alla ”vänner”. Känns som om vissa bara är nyfikna och har man 3500 vänner så kanske man samlar på siffror istället för vänner.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *