Utbildning

Sensus Writes – Det oberoende låtskrivarcampet!🎹

🔹Den 8-11 oktober anordnar vi för första gången låtskrivarcampet Sensus Writes i Nevo Studios i Sundsvall. Under tre dagar samlar vi våra grymma producenter och låtskrivare att skapa musik ihop i en kreativ och professionell miljö. Deltagarna kommer under campet få hjälp och stöttning av etablerade producenter så som Selen Özan och Fredrik Sonefors. Utöver musikskapandet kommer helgen fyllas av spännande workshops och föreläsningar!

🔹Ansök via Sensus.se/sensuswrites
Vid frågor kontakta Yvonne.Dahlbom@sensus.se eller Daniel.Mikaelsson@sensus.se

Sensus följer och håller sig uppdaterade kring de senaste riktlinjerna från folkhälsomyndigheten.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *