Mannen med guldfiskarna – del 2/2

”Nya fiskar.”
”Vad då för nya fiskar?”

Björn kliade sig i huvudet och undrade vad det var frågan om. Han hade inte beställt några fiskar. Men när den unge killen tjatat ett tag släppte han in honom i lägenheten och lät honom släppa ner de två nya fiskarna i akvariet. Om det var någon som ville ge honom nya fiskar var det helt ok. Killen försvann fort och Björn stängde av plattan i köket och slängde upp äggen på en tallrik som legat i slasken sen dagen innan. Lite matrester hade ingen dött av.

Vad han inte såg var när pirayorna snabbt och utan att blinka glufsade i sig hans små guldfiskar. Vad han heller inte såg, var mattkanten. När han snubblade över den och föll ner över akvariet med huvudet före, fick pirayorna ännu mer att glufsa i sig. Och snabbt gick det. Akvariets sjögräs slöt sig som spenat runt hans huvud som snart bara bestod av själva kraniet. Ena armen föll ner i vattnet och blev till efterrätt. En stund senare var det inte mycket kvar av Björn. Det enda som fanns var två stekta ägg, som numera var kalla.

||||| 0 Gillar! |||||
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mannen med guldfiskarna – del 2/2

  1. Annie skriver:

    Så duktig du är att skriva! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *