Det går bra…

https://www.storytel.com/se/sv/books/757227-Foersta-given?appRedirect=true&fbclid=IwAR0PnYOvDctEFvNgzM0OOOTlpMapfJuPGoO-uoHWqUij_J-vjd6jA3KFwbw   

Det laddas tydligen ner för fullt nu……

När de unga bröderna hittade sin far hängd efter konkursen och skilsmässan blev det en syn som etsat sig fast i deras minne och dröjer sig kvar genom livet. Nu är de vuxna – och redo för hämnd. Hämnden är inte bara grym utan också välplanerad. Siktet är inställt på familjen Lilliecroona, vars välpolerade liv långsamt förändras till ett inferno. Första given, är ett modernt drama som utspelas i Södermanland. Berättelsen är kryddad med spelberoende, droger, lögner och trafficking. Första given är bok nummer ett i en trilogi om familjen Lilliecroona på Herrestanäs herrgård.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *