Run Ragnar

Ja, vad har jag gett mig in på. Inger, min FB-vän är en idrottare av högre rang med swimrun, diverse triathlon och Ironman i bagaget. Hon frågade om jag ville hänga på en löpartävling i sommar. Ja, kanske sa jag. Vad gäller det?

Vi ska springa runt Mälaren, det är 27,5 mil…….

Ok…..

Vi är ett stafettlag på 10 löpare som ska springa 3 etapper vardera. Vi börjar lördag den 15 jun vid Gripsholms slott i Mariefred och medan 1 springer, sitter de andra 9 i 2 följebilar och hejar på.

Vi kommer att gå i mål vid Drottningholms slott i Stockholm på söndagen den 16 juni. Undrar ni om vi är galna så är svaret; JA. Men jag kan berätta att det nu är 100 lag anmälda så vi är inte ensamma om att vara tokiga….

Det här är det enda jag vet i dagsläget. Vi i laget ska träffas allihopa för första gången i mars. Då blir det presentation och lite träning, blandat med planering. Och då är det bara 3 månader kvar till RAGNAR.

www.runragnar.com

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *