Använd näsan Leidy

Saknar min lilla skrutta som bara den, men skönt att vara lite hundledig i alla fall. Hon har det bra och busar, sover och äter, tar promenader i skogen och får godis! Jag lästen på nätet att det finna en massa roliga produkter för hundar.

Man kan köpa olika flaskor med dofter. Här är det Eucalyptus nosework.

Det finns flera olika kit att välja mellan.

Lilla kittet.

Mellankittet.

Stora kittet.

Tänk va kul man kan ha när man får hundarna att jobba med nosen. Alla hundar har inte långa ben och är unga och pigga, för att dom ska få något att göra kan man ju hitta på annat. Som att använda nosen, den funkar ju i alla fall.

Hundens främsta sinne är ju lukten och nosen. Med hjälp av dessa dofter kan man vara både inomhus och utomhus. Man kan jobba både högt och lågt och och sprida dofterna på olika ställen.

Vissa regniga dagar är det svårt att hitta på något kul sätt att få hunden trött på. Då är detta ett perfekt sätt att kunna sysselsätta sin hund på. Att använda hjärnan och nosen är kanonkul för Leidy.

Såg även att det finns roliga halvbollar hos Hansesgården.

Leidy vill ha den rosa! Bra att kunna öva balans för hundar, både unga och äldre behöver den träningen. Leidy fick ju en stroke för snart ett år sen men hon är ok idag. Det hade kanske varit bra att träna upp hennes balans med en sån här boll. Att leka fram träning är ju roligt både för hund och hundägare. Man får passa på att ha kul och belöna med godis och busa lite omvartannat.

Det finns även smarta ihopfällbara matskålar, koppel, handdukar och borstar för våran bästa vän. Något som kan vara bra i dessa mörka tider är självlysande koppel och blinkande lampor att hänga i kopplet. Viktigt att synas även för dom fyrbenta.

Matte, sprid ut lite dofter så ska jag ta reda på allihopa.                                                           Och då vill jag ha köttbullar! Voffelivoff.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *