Verandamys

Här avslutade jag min kväll igår. Satt kvar så länge att det blev kallt. Men det var underbart att sitta och läsa. Vissa saker sammankopplar jag med semester och det är bl a att läsa. Jag har ju köpt på min en hög böcker och hoppas jag ska kunna plöja igenom alla.

Idag blev det ingen resa ill Linköping, men Leidy får vara hos sin dagmatte i alla fall så får jag passa på att träna, gå på stan och uträtta ärenden och fixa lite. Just det, tvätta också…

||||| 0 Gillar! |||||
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Verandamys

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Jag ska också tvätta idag 😛

  2. Ethel skriver:

    Härligt när man kan fördjupa sig i böcker. Det blir en annan upplevelse än annars när det tar lite tid mellan gångerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *