Tips

Vintervikens trädgård | 16 jun – 7 jul | Stockholm

Rademachersmedjorna | 20 – 29 jul | Eskilstuna

 
En fartfylld komedi i sann Commedia dell’arte anda. Historien tar vid när de unga älskarna Flavio och Flavia lovar varandra evig trohet. Flavias far; Dottore har dock andra planer för sin dotter och vill gifta bort henne med stridstuppen Capitano. När de unga älskarna ber tjänaren Zanni om hjälp är katastrofen nära.
||||| 0 Gillar! |||||
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tips

  1. åh 😀 vad spännande 😀

    sv: just nu är jag inte där på plats så mycket pga min kropp och fysiska ork. Men de spelade sin sista föreställning i måndags så nu ska jag börja gå igenom all rekvisita och kostym och fota och göra ett register, ska även skriva ihop pärmar med dramaövningar, lekar och samarbetsövningar o så 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *