Korta berättelser

Det är kul att skriva korta berättelser och jag har övat upp mig i att skriva början, mitten och slut så det hänger ihop på ett bra sätt. Igår skrev jag en berättelse om båtar och gjorde lite research på www.alandia.se Jag kan inte påstå att jag är någon båtmänniska precis men visst kn det vara skönt att vara på sjön ibland.

Jag skulle vilja hitta en liten båt där man trampar sig fram, dom ser så söta ut och dessutom får man ju träna både benen och sol samtidigt. Det skulle vara perfekt. Solen tar ju lite extra på sjön säger dom som vet.

Man kanske skulle ta och köpa sig en liten lustjakt helt enkelt. Flytta ut på en åt, dra ut på böljan den blå, kasta ankar och bara sätta sig och skriva några dagar. Man skulle nog inte riskera att bli störd i alla fall. Men jag vet inte vad Leidy skulle tycka om att sitta på en båt i flera dagr utan att få springa loss på en gräsmatta. Hon skulle nog dissa mitt förslag.

Nej, det är väl bäst att hålla sig på landbacken och bara ta korta turer om man nu ska ut på sjön. Och Leidy väljer nog att stanna hemma.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *