Lisa Ekdahl – När alla vägar leder hem

Ny CD

Runt mig sitter folk och ler, det verkar som om alla vet,                                                             att jag är lämnad ensam kvar

vid nästa hållplats går jag av. Du betyder allt för mig, jag ingenting för dig,                    kärlek är som nikotin, kärlek är som nikotin.

Ja, så känns det ibland. Text av Magnus Carlsson och sång av Lisa Ekdahl. Hon har kvar sin ungdomliga och spröda röst. , Mathias Blomdahl, har dock slarvat lite när sången ibland är så spröd att den nästan försvinner. Det är synd. Lisa sjunger med en sån feeling att jag inte vill missa en stavelse. Det är 9 sånger av henne och 7 sånger från programmet, Så mycket bättre. Jag missade programmet totalt.

Hon har bra musiker med sig och sonen Milton Öhrström medverkar på piano och shaker. Kul. Jag gillar låten, Det värsta av allt, med text av Magnus Carlsson och tight musik av Christian Persson och Henryk Lipp. Även låten, Lite svikt i steget, av Lisa själv är bra.

Hon har en fullständigt unik röst och jag gillar den. Det var ett tag sen hon släppte sin musik men jag hoppas att det inte dröjer lika länge innan nästa CD dyker upp.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *