Idag gick det bra

Efter att ha haft en löparsvacka, antagligen sprungit för mycket, sprang jag 9,3km på en timma idag. Jag hade ork kvar och sprang sen 400 meter på 10,0. Kanske inte låter så mycket men just då klämde jag ur den allra sista orken. Jag tycker det är skönt att springa, speciellt på löpbandet. Jag räknar steg, kalorier, sekunder och minutrar, ser på reklamteve, bilbyggare, skidor, matlagningsprogram och ser folk komma och gå. När man sprungit en minut och inser att man har 59 kvar, känns det lite tungt, men sen rullar det bokstavligen på.

Nu har jag lagat fisksoppa för 27:e gången känns det som. Man hinner tillaga den medan man står i duschen, mycket effektivt och det är ju lite likt mig. Jag har handlat, tvättat 2 maskiner och hängt det. Nu blir det en frukttallrik och en promenad med Leidy.

Imorgon ska jag till landet. Städ och fix och en stund i trädgården. Hoppas blåsten har lagt sig, det nästan dundrar utanför fönstret nu. Jag ska passa på att göra lite storkok och sen ska jag läsa en text som en tjej mailade mig idag. Testläsning är alltid en utmaning!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Idag gick det bra

  1. Ethel skriver:

    Sprang du 400 meter på 10 sekunder? Världsrekord ;-)! Eller fattade jag fel?
    Testläsning är spännande och förhoppningsvis gillar man det man läser …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *