Vad heter din bok?

Hur viktigt är det egentligen med en bok:s titel? Hur genomtänkt är din egen boktitel? Har du en långsiktig plan för din bok att kanske mynna ut i en trilogi? Eller höftar du bara och sätter en titel?

När jag skrev min första bok; Första given, planerade jag för en trilogi. Första given, härrör del till att det är den första boken i en rad och har även en koppling till handlingen i och med att jag skriver om att en i familjen Lilliecroona blir spelberoende.

Två kungar i leken, heter den andra boken. Dels är det bok nummer två och dels dyker det upp två torpeder som ställer till det för allt och alla.

Jag tycker själv att jag har fått till de två titlarna ganska bra. Den tredje boken har som arbetstitel, Triss i jokrar, och där kan vad som helst hända i och med att jag ännu inte skrivit synopsis.

Hur viktig är titeln för dig när du ser en bok i hyllan på bokhandeln?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *