Tips

Foajékonsert, 16 mars, på Göteborgsoperan

Torsdag 16 mars kl 12.30–13.15 bjuder vi på smakprov ur säsongen 2017/2018! Kom och njut av vackra arior och oförglömlig dans!

På sångprogrammet står stycken ur bel canto-operornas juvel: Norma av Bellini, världens mest kända aria: O mio babbino caro ur Puccinis Gianni Schicchi, en aria ur Richard Strauss uppfinningsrika Ariadne på Naxos och Rosinas aria ur Rossinis mästerkomedi Barberaren i Sevilla. Opera/drama-säsongen presenteras av GöteborgsOperans dramaturg, Göran Gademan.

Solister: Anna Johansson, Ann-Kristin Jones och Tomas Lind. Vid pianot: Karin Holm.

GöteborgsOperans Danskompani är Nordens största och ett av Europas främsta nutida danskompanier. De 38 dansarna kommer från ett tjugotal länder. Möt några av dem i deras egen presentation av nästa säsong. På agendan står mästerlig dans med en föraning om kommande verk.

GöteborgsOperans Café öppnar kl 11.30.

Fri entré! Begränsat antal sittplatser.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *