Det var mycket som var bättre förr…

Beck, med Gösta Ekman, Kjell Bergkvist och Rolf Lassgård. En gammal goding, helt klart sevärd. Jag hann se, Stockholm Marathon, igår. Kommer ihåg varenda scen trots att det var så länge sen jag såg den.

Karaktärerna av Sjöwall Wahlöö är suveräna och det lågmälda sättet de löser morden på är kanske typiskt svenskt. Lite lugn och stilla utan de bilfärder och skrik och höga ljudeffekter som ljust nu finns i min dator i form av filmen Inferno.

Tom Hanks jagar vidare med en kvinna vid sin sida och Dantes inferno vilar som en osalig ande över Dan Browns historia. Vi får se vad det blir av filen, återkommer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *