En bror att d̦ f̦r Рav Roslund Thunberg

En mamma som försöker hålla ihop familjen och en pappa som slår sönder både familjen, frun och idyllen. Storyn handlar om de tre bröderna. Blod är tjockare än vatten men ibland går det inte som man tänkt sig i alla fall.

Storyn är lite ryckig och de skriver på ett annat sätt än vad jag är van att läsa. Korta meningar som ibland bara består av ett ord eller två. Sen ett ord till och punkt. Och ett ord till. Jag tycker inte att det infinner sig något flyt i berättelsen även om storyn i sig är bra.

Jag tycker synd om Leo som får torka upp blod efter sin misshandlade mamma. Ser Granntanten och soctanten framför mig när de meddelar att mamma först måste lagas på utsidan och sen på insidan. Ser brödernas bedrövelse och besvikelse när de inser att de ska få flytta till en familj i två månader.

Tyvärr finns väl den här typen av familjer i verkligheten. Föräldrar som drar ner sina egna barn i skiten och bara kör på. Det finns ingen återvändo och deras väg stakas ut för all evighet. Boken är helt ok och jag kanske måste vänja mig vid att läsa lite ryckigt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *