Det är mycket nu

Sommaren är långt borta känns det som men redan nu måste jag planera in saker. Vem ska koka kaffe och sälja Festis på barnföreställningarna? Ringa, fixa, föreslå, kontakta, planera o9ch besluta. Mars är en fullspäckad månad som innehåller lika mycket planering som träning. Det är mycket som smyger sig in i almanackan och som ska genomföras. Små saker just nu men viktiga i alla fall.

Jag längtar efter att få vara på landet mer och ser fram emot lite varmare väder och ljusare kvällar. Trädgården kommer snart igång och då är det skönt att ha så mycket fix klart så att jag kan njuta av lite ledighet.

Jag hittade mina gamla rosa planteringskrukor i skåpet häromdagen. Snart dags att köpa nya frön!

Lite grönt är aldrig fel

Den som sår ett frö tror på framtiden

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *