Showtime

Tjejerna är såååå redo. Här är ett axplock av klänningarna som kommer att användas på Dud:s avslutning, lördag den 13:e maj. Handskar, skor och plymer är också på gång. Vi går all in.

Och jag som inte ska vara med på scenen i härliga klänningar får nöja mig med en ny jacka som får hänga till sig innan våren kommer. Och en ny baddräkt. Båda passade utmärkt. Ibland är det svårt att skicka efter via nätet men nu gick det riktigt bra.

Efter lite finslipande på dansen och en dusch så sitter jag nu i soffan med Leidy och en tallrik mat. Tröttheten känns i både huvud, fötter och resten av kroppen. Inklusive skallen. Men imorgon är det fredag och en ledig kväll. Känns jätteskönt att se fram emot!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.