Tryggare kan ingen vara – av Dag Öhrlund

Den egensinnade kommissarien Ewert Truut jobbar vidare med Carolina Herrera och Måns Schmidt. Den här gången är det någon som skjuter mot barn och till slut hamnar Everts eget barnbarn i skottlinjen.

Jag gillar boken, den är lättläst och jag vill hela tiden veta vad som händer. Everts son och hans pojkväns förhållande och Carolinas sexliv, tar en större plats i den här boken och vissa delar kanske man skulle kunna kapa. Boken har 470 sidor och det skulle räcka med drygt 400 utan att handlingen skulle bli lidande.

Jag gillar Evert. Hans fumliga kvinnoäventyr och hans tuggande på sina Emser. Det är wn skön jargong mellan medarbetarna och det flyter på bra. Handlingen utspelar sig i Stockholm sommartid och har en bra story och ett bra slut. Jag vill läsa mer om Evert!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *