Städa ut

Jag skulle vilja ha ett par dagar ledigt för att bara shoppa och storstäda. Vilken känsla det skulle vara att få lite tid. Men jag ska inte klaga, jag har det ganska bra. Men visst finns det mycket man skulle vilja städa undan. Speciellt nu på våren när man börjar öppna bodarna och ser hur mycket saker man har sparat, oftast till ingen nytta. På www.torsviby.se kan man få hjälp med att bli av med möbler i alla fall. Jag tycker att jag är ganska bra på att slänga saker och köra iväg en massa till tippen, men visst finns det en del som även jag sparar på, ett tag till.

Man måste ju även ibland köpa nytt om man kastar det gamla. Trädgårdsbänken vid lillstuga på landet har gjort sitt, men den får väl stå tills jag har råd att köpa någon ny. I källaren står även två stycken jättefina soffor, ser ut som nya. Dom skulle jag väldigt gärna vilja bli av med, utan att investera i några nya. Två stycken blåa tvåsits, priset kan bli förmånligt om man är snabb.

Vi får se vad jag ska göra i helgen, jag kanske hinner ut till tippen en vända. Och kanske är det den gamla trädgårdsbänken som får stryka på foten. Har du tagit någon vårvända till tippen?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *