Inne i läsbubblan

Skönt att ha kommit in i läsbubblan igen. Hann läsa en halvtimma imorse med en kopp kaffe vid sängen. Skön början på dagen. Jag skulle vilja upptäcka några nya författare, gärna svenska, men får inse att jag inte hinner. Jag får hålla mig till den skara jag har som favoriter. Öhrlund, Läckberg, Anna Jansson, Ahnheim, Björn Hellberg, Wennstam, Nesbö, Viveca Sten, Rolf Börjlind, Kallentoft och Lee Child.

Jag har en lista på böcker jag ska beställa men ska vänta tills nattduksbordet är heeeelt tomt, men det kan bli svårt. Vilka svenska favoriter har du?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Inne i läsbubblan

  1. Ethel skriver:

    Det finns så många. Men några som jag kom på så här i hastigheten är Tove Alsterdal, Aino Trosell, Karin Alvtegen och Inger Frimansson. Se där, bara kvinnor :-)! Fast jag gillar även Henning Mankell och Håkan Nesser, utom när de skriver om Van Veeteren och Kurt Wallander. Men de har skrivit så mycket annat. Bara några exempel på alla de svenska författare jag gillar.

  2. Amanda skriver:

    Jag tycker om Martina Haag 😛 Läste mycket deckare förut men har blivit sååå lättskrämd sÃ¥ blir mest humorböcker just nu 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *