Tips

Patti Smith till Ystad
Hon är invald i Rock and Roll Hall of Fame och rankas av Rolling Stone Magazine som en av de 100 största artisterna i vår tid. Hon är helt enkelt en av våra största nu levande kulturikoner. I sommar kommer Patti Smith & Her Band till Skåne för en konsert på Surbrunnsparken i Ystad.  Patti Smith är så mycket mer än en singer/songwriter, som var med och formade punk- och rockvågen i 1970-talets New York. Hon är så mycket mer än hennes största hit Because The Night, som hon skrev ihop med Bruce Springsteen. Hon är en poet bland rockmusiker, en rockmusiker bland poeter.  Publiken kan se fram emot en magisk konsert den 19 augusti.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *