Garderobsrensning

Våren kommer och jag har rensat i garderoben. Kastat en del, skänkt en del och burit ner en del i källaren. Och nu är det ju heeeelt tomt i garderoben. Eller hur? Inte riktigt, men visst blir man sugen att handla lite när man ser alla häftiga bloggare som lägger upp bilder på rosa brallor och ljusblå tröjor. Vårfeelingen kommer som ett brev på posten. Jag blir till och med sugen på att köpa nya solglasögon, fast det gula klotet inte har visat sig så starkt än. Men jag kan vänta.

Jag minns förr när vi var ute i stugan på våren och snön smälte. Det droppade från taken på vedboden och istapparna blev kortare och kortare för att sen försvinna helt. Solen gassade och det fanns alltid någon gammal stol som stod i vedboden som man kunde ta fram och sätta sig i. Att ta av sig halsduken och mössan och dra ner jackans dragkedja för att bli lite röd på kinderna var underbart. Jag väntar tills jag sitter där igen.

Tänk att få göra en sån här igen!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *