Tips

Upplev världens mest spelade opera på GöteborgsOperan  
Den självständiga Carmen är passionen personifierad: vild, orädd och förtärande. När hon kastar sin ros till Don José blir det upptakten till en relation som kommer att sluta i tragedi. Den annars så plikttrogne José blir som besatt och överger allt för att följa henne. Men när Carmens eldiga känslor svalnar skyndar hon vidare mot nästa mål, nästa man. För Carmen är en kvinna som aldrig kommer att kompromissa om sitt oberoende.  I dag är Carmen världens mest spelade opera. Glyndebournes och Sir David McVicars fullblodiga och visuellt spektakulära uppsättning från 2002 har hyllats av både kritiker och publik. Föreställningen kan ses den 16 februari och 23 februari på GöteborgsOperan.

||||| 0 Gillar! |||||
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tips

  1. Eva-Lisa says:

    Tror jag måste försöka se den vid något tillfälle, men det blir nog inte i Göteborg. Det är för långt dit för mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *