Den äcklige mannen

http://www.ensidatill.nu/

En av de första e-noveller jag skrev. Jag läste den själv häromdagen och förundrades över vad jag skrivit. Man glömmer fort men kommer ändå ihåg detaljer. Om man skrivit många små korta berättelser är det svårt att ha alla i minnet.

Den här berättelsen finns hos ensidatill.nu och kan laddas ner. Man fick skriva en berättelse och hämta inspiration av en bild där en man låg i en pool. Det var en kul grej och jag började skriva på en gång. Resultatet ser ni nedan!

Jag kände på halsen för att kolla pulsen. Det fanns ingen. Visst är det skönt att ha val, att kunna göra egna val som inte påverkar dig själv. För vissa kan valen vara konstiga men för mig var valet lätt. Så fort jag kände igen honom, den äcklige mannen, gjorde jag mitt val.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *