Bilder i digital form

Vinterperioden i Sverige är mysig, speciellt när det finns lagom med snö. Snön tillhör vintern men senaste åren har vi fått uppleva allt mindre av det fina och mer av det kyliga. Under dagen tittade jag igenom inskickade vinterbilder från lidingöborna som speglar snö i kombination med låg vintersol, vackert! Det är så vackert att gå ut i det fina vädret och kunna bevara tiden på tidlösa bilder. Bilder som kan beskriva kärlek, nutid som dåtid men bäst av allt, historia. Ofta händer det att bilderna bevaras i digital form och från ett par hundra är vi uppe i tusentals motiv inom några månader, varför inte göra något mer personligt av dem? Jag tycker att www.framkallabilderonline.se är en sida där du kan läsa mer om framkallning online och få inspiration om du vill göra något unikt med dina foton. Dessutom är det billigare än någonsin att framkalla idag, speciellt då många fotobutiker erbjuder rabattkampanjer.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bilder i digital form

  1. Eva-Lisa skriver:

    Tack för tipset! 🙂 Ska kolla in den sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *