Ensamheten är ett faktum

Jag fick ett nyhetsmail från Ann Ljungberg på morgonen. Hon konstaterar att hon är djupt imponerad av oss som skriver böcker. Och jag kan hålla med henne. Louise Bonta skriver även om en författares våndor och tar upp ensamheten som en stor del.

Senast igår fick jag en fråga om hur jag kommer på allt och vad min andra bok handlar om. Jag försökte förklara lite snabbt och insåg att det minsann inte är så lätt att dra storyn på 5-10 minuter. Det är en ganska komplex historia om man bör ha läst bok nummer et, Första given, innan man förstår allt i, Två kungar i leken.

Jag fick också frågan hur mycket jag tänkt ut till bok nummer två. Jag funderar ju ständigt på vad som ska hända med familjen Lilliecroona, men jag har inte rett ut alla frågetecken än. Vem vet, det kanske är någon läsare som kommer med ett briljant förslag!

Och är det någon som vill recensera min nya e-bok så är det bara att höra av sig!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Ensamheten är ett faktum

  1. Eva-Lisa skriver:

    Hade gärna läst och recenserat om tid funnits, men just nu fÃ¥r jag vara glad om jag hinner med mina egna projekt 🙂 Dock kommer det ju en tid när saker och ting lugnar ner sig ocksÃ¥ 🙂

  2. Ethel skriver:

    Ska ladda ner den nu! Spännande!

  3. Ethel skriver:

    Nu är den nedladdad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *