Gomorron

Äntligen fredag! Igår kväll var Leidy hos en jobbarkompis och hennes 2 hundar när jag hade dans på Dud. Tacksam för lite hundvakt och att någon kan vara backup ibland. Leidy är lite bortskämd och gillar inte att vara själv i lägenheten. Nu är det dagis som gäller och ikväll blir det mys i soffan.

Jag ska slappa ikväll och imorgon. En tur till landet kan det bli om vädret är ok. Annars blir det film och en bok!

Hur ser eran helg ut?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron

  1. Ethel skriver:

    Imorgon blir det lugnt. Ta en promenad. På söndag blir det en löpartur. Planen för att komma i form till Göteborgsvarvet börjar då. Det svåra är att komma ut även om vädret är ogästvänligt. Bra då att ha ett förberett schema som jag (vi) måste följa. Man vill inte fega ur ;-).

    Har börjat på en ny bok. En hemlig plats av Tana French. Gillar tonen i boken. Efter 70 sidor kan jag säga att jag gillar den. Enligt reklamen har Gillian Flynn sagt om boken: Fullkomligt hypnotiserande läsning.

    • Pia Widlund skriver:

      Göteborgsvarvet låter som en bra utmaning, har för mig att du springit det förut. Själv satsar jag på Vårruset i Norrköping i maj! Jag har också ett träningsschema som jag ska hålla mig till, annars funkar det inte. Ikväll är det gymmet som gäller. Hypnotiserande läsning låter bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *