Jag – en envis j-l

Jag har undervisat i jazzdans i 30 år nu, med undantag för någon termin då jobbet satte stopp för kvällsaktiviteter. Jazzdans, vad är det? Jo, vi dansar till bra musik. Allt från musikaler till Michael Jacksson. Vill man kan man gå in på dud.se och leta fram inspelade snuttar.

Jag är ingen innemänniska, jag dansar inte street och hip hop, utan rullar på med jazzen fortfarande. Den ger mig en chans att få vara kreativ och röra mig till musik, hålla igång både koordinationen och kroppen i övrigt.

Det är så många somrar jag stått i mitt rum i stugan framför den lilla spegeln och skapat steg. Snurrat, hoppat, spolat tillbaka kassettbandet och kört igen. Bytt låt, fortsatt, rullat på golvet och tagit mig upp i någon snygg posé.

Ikväll startar vuxengruppen på Dud här i Katrineholm. Det är något jag ser fram emot jättemycket. Vi ska dans charleston!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *