Helgen

I helgen ska jag försöka få köket klart på landet. Det börjar bli ordning och reda på huset som familjen haft som sommarstuga och som jag nu håller på att flytta in i. Men visst finns det saker att göra. Och i och med att det är byggt 1927 så är det alltid något som ska bytas ut och fixas. Förra året blev det stopp i avloppet till exempel. Man kan alltid kontakta www.spolpatrullen.se om det kör ihop sig. Det är alltid trist att lägga pengar på sådana saker men ibland är det ett nödvändigt ont.

I helgen pysslade jag lite med min övernattningslägenhet. Nya gardiner och kuddar och lite ljus. Mysfeeling blev det i alla fall. Jag ska fortsätta att pyssla lite mer till våren men i huset. Jag tar lite i taget. Känner för att fixa nya gardiner där också, vi får se hur det blir.

Mattor är också något som kan vara trevligt att byta ut med jämna mellanrum. Det kan bli en rejäl färgklick om man vill. Eller bara vara allmänt praktiska. Jag är dock för lite färg. Men innan dess ska jag se till att köket kommer i ordning och att allt funkar som det ska.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Helgen

  1. Eva-Lisa skriver:

    Äntligen verkar det gÃ¥ att kommentera här igen 🙂
    Vad roligt med ett litet hus på landet, där får du nog mycket skrivet. Och bra med en övernattningslägenhet också om man vill ha kortare väg till jobbet t ex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *