Japp, jag kan ingenting om teknik

Jag har sagt det förr och jag säger det igen; Jag kan ingenting om teknik. Igår morse funkade inte bloggen, jag fattar fortfarande inte varför. Har jag gjort något eller är det något jag inte gjort som jag borde ha gjort? Jag tänkte att jag väntar några timmar men ingenting hände. Idag mailade jag och fick ett svar som jag inte förstod men dom svarade snabbt i alla fall. Det var länkar hit och uppdateringar dit. Ska man behöva vara tekniker för att blogga eller?

Nåväl, nu är allt igång igen tack vare Jens, datagurun som hjälpte mig igång med bloggen en gång i tiden. Tusen tack Jens! Bloggen har blivit som en liten vän som jag måste umgås med varje dag för att känna mig hel. Hoppas ni som följer mig inte ger upp, för nu är jag igång igen.

En trasig blogg är lika illa som att behöva bada!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *