Manusmorgon

Förberedde det sista i ett manus till teatergrupperna ikväll. En kopp kaffe och en sovande Leidy vid fotändan. Men nu är jag laddad och tycker det ska bli så kul att starta ikväll. Jag återkommer med bilder.

Vi pratade igår om vad som behövs mer än skådespelare på scenen och hur tidigt man börjar förbereda inför en uppsättning. Ibland börjar jag ett år innan, många kanske tycker det är lång tid men i större sammanhang handlar det oftast om år. Skådisar ska vara lediga och man kanske vill ha en speciell produktion. Mycket att tänka på.

Och det är ju inte bara ljud och ljus som ska klaffa ihop med kulisser och rekvisita. Någon måste annonsera, fotografera till programmet och sälja fika i pausen. Ett samarbete i storformat. Men det är kul!

Gamla minnen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *