Vad finns i väskan?

Ja, i en väska kan det finnas en hel del att inspireras av. Allt från pistoler och golfbollar. Och finns det inget av värde kan man själv spela både blåst och regn. Fantastiska tankar och idéer som slås ihop och blir till korta berättelser. Att improvisera är kul.

Fantasi skiljer sig inte så mycket mellan vuxna och barn, men barn kanske är lite mindre blyga. När vi blir äldre ska vi passa in i ramar och vara perfekta. Men min måndagsgrupp i teater bjuder i alla fall ordentligt på sig själva.

Vi har även jobbat med olika scener. Repliker, placeringar på scenen och tankar om kroppshållning. En hel del att tänka på när man mejslar sin karaktär.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *