Ännu en kall morgon

Minus 6 såg jag att det var. Inte jättekallt men jag hoppas det blir varmare snart. Det märks sakta men säkert att det blir ljusare, vi får vara glada för det.

Imorse hann jag skriva ihop ett par sidor till min söndagsgrupp i teater. Det är meningen att man inte ska behöva kunna läsa men nu har det gått ett par terminer och dom är jättesugna på att komma igång med manus så det är lika bra att jag rullar igång.

Jag försöker se till att alla ska få lika många repliker. Det är givetvis jättesvårt men jag gör så gott det går. Ibland är det några som är mer säkra än andra och vill ha mer att göra och då försöker jag att fixa det. Första terminen är man kanske inte så van och då kan det bli lite mindre.

Men det är kul att se hur dom växer in i sina roller även fast dom bara är 6 eller 7 år. En resa som är spännande att följa!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *