Andra kvartalet 2016

I april var det dansavslutning i Lännäs och teateravslutning i Katrineholm. Jag skrev för fullt på bok nummer två, Två kungar i leken. Dessutom skrev jag en berättelse om nattarbete och skickade in till Liv i Sverige. Trädgården började vakna till och jag hittade påskliljor. Jag fick 4 träd fällda och sågade och klöv ved.

Det var möten på agendan som bestod av dansavslutning på DUD, våren närmar sig. Vi fortsatte att repa Söderkåkar och Leidy fyllde år. Jag skrev och skrev och skrev och rensade i mitt bokmanus.

 

I maj sållade s det i manuset bland onödiga ord, det fanns en hel del. Måste skärpa mig när jag skriver redan från början. Jag deltog i ett Zontamöte på elkullen i Katrineholm och fick ta del av en intressant föreläsning angående solpaneler. Det var stor dansavslutning i Tallåsskolan aula och det gick lysande. Jag var konferencier och fick mycket bra feedback.

Dessutom började det komma feedback från mina två testläsare. Spännande att ta del av. Jag deltog i bokbord i Örebro på Hållstugan med Anna Helgesson och började testläsa ett manus. Vi hade en trevlig danslärarmiddag hos Annicka, en avslutning på våren. Sen fick jag besked om att jag inte kom in på skrivarlinjen på Österlens folkhögskola. Så kan det gå.

  

Under juni repar vi för fullt vid Djulö både i regn och sol. Jag passar på att planera höstens signeringar och föreläsningar vad det gäller Våning Zero. Kul med nya platser.

Jag fick slutgiltig feedback från min andra testläsare och det är så nyttigt att få ta del av andras åsikter. Det öppnar upp ögonen på ett helt annan sätt. Leidy och jag var i Helsinborg och tittade på Eva Rydberg och käkade leverpastej till frukost. Musikalen Sugar fick både mig och Leidy att skratta gott.

Juni avslutades med att jag köpte ny bil, fyllde år och fick min dator överkörd under en och samma dag. Ja, så kan det gå.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *