Första kvartalet

Det har hänt en hel del under förra året. Januari började med att jag planerade och drog igång mina dansgrupper både på DUD och i Lännäs. Dessutom startade jag en barnteatergrupp för dom som ännu inte lärt sig läsa. Vi jobbade med improvisation och skapade en pjäs utifrån det. Jag skrev manus till en förkortad Robin Hood-pjäs och vi började förbereda musik till sommarens teterföreställning på Djulö. Jag läste in noveller för radion och läste och gjorde intervjuer på bloggen.

Februari fortsatte med kurser och började med redigering av boken. Jag kontaktade en ny lektör och fortsatte läsa in fler noveller för radion. Jag släppte långnovellen, Sista resan. Dessutom fixade jag kulisser och pilbågar med mera till teaterkurserna.

I mars besökte Leidy och jag det nya hundkaféet i Katrineholm, jag var på Zonta-möte, fortsatte att redigera boken och sydde gardiner. Jag var jury i Danskarusellen i Katrineholm och vi hade kollationering av Söderkåkar! Kurserna fortlöpte och Leidy opererades och gick med tratt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Första kvartalet

  1. Amanda skriver:

    Kul att läsa 🙂
    lÃ¥ter som roliga grejer 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *