Dagarna bara rinner iväg

Sen med blogginlägg och vrålhungrig efter ett segt löppass på gymmet. Men nu står kycklingen i ugnen och grönsakerna ligger på tallriken. Jag har i alla fall blivit intervjuad idag via telefon om sommarens uppsättningar, Kalle Blomkvist och Piller och pulver på Djulö slott. Kommer i Katrineholms-Kuriren på måndag troligtvis.

Dessutom har jag börjat koreografera för onsdagsgruppen i jazzdans som startar nästa vecka. Jag har lite kvar att göra men det är inte några mängder. Jag brukar göra ganska lite till första gången för att kunna stämma av var grupperna ligger kunskapsmässigt. Sen rättar jag mig efter det.

På självaste nyårsaftonen fick jag flera idéer till kortberättelser och jag ska börja skriva på en ikväll. Det är konstigt att det känns som hjärnan är tom ibland och sen rätt som det är ploppar tankar upp.

Nu blir det mat och sen en snöpromenad med Leidy!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *