Ny husse behövs inför 2017

Ja, Fredrik Eklund vet hur man ska sälja och han tar konsten flera steg längre än någon av oss andra. Han berättar i boken, Sälj, om hur han var som barn, hur han tog steget och drog till USA och hur han startade sitt företag. Detaljer som sömn, mat och hälsa spelar stor roll i hans liv. Och även att köpa sig tjänster som hundrastning om man tycker att man har viktigare saker att göra. Så kan det vara i NY, men här hemma går jag gärna ut med Leidy själv, även om hon är på dagis ibland. Men en husse som hjälpte till skulle vi behöva inför 2017. Vi får se vad året har att erbjuda!

Tillbaka till boken. Det är inspirerande och tankeväckande. Även om det är svårt att ta efter alla hans knep. Han går till ytterligheterna och svara på mail medan han gymmar, har privatchaufför för att kunna ladda mobilen och göra business itsf att vänta på taxi. Det kanske är så livet ska levas i USA och visst är det en jättebra bok. Men jag trivs ganska bra här hemma.

6 klackar av 6 möjliga

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.