En eftermiddag på radion

Japp, 5 nya noveller är inlästa och kommer att sändas från 11 januari med repris på fredagar. Kul! Jag har skapat ett bra samarbete med Tord och han tycker det är kul att jag vill läsa in novellerna. Det blir lite blandat i radion då. Även Peter, som håller i fredagsprogrammet tycker det är kul.

Nu har jag ätit oxfile med potatisgratäng med en kompis och är proppmätt. Jisses va gott det var. Det blir på sin höjd ett glas julmust innan jag somnar in. Jag ska börja knåpa ihop min nyårskrönika också, kanske en eftermiddagssysselsättning imorgon.

Vad det gäller smällare kommer det att bli överjävligt imorgon i Katrineholm. Ett av Sveriges största fyrverkerier ska skjutas upp. Då är det inte så noga med miljön, annars ska det pantas flaskor, samåkas och sorteras matrester. Jag tycker det är skit.

Men nu ska vi vara lite glada. Ett nytt år vankas och vi kanske ska försöka göra det bästa av det. Eller vad säger du?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *