Mys & bus på landet

Tröjan, jag och matte är på landet idag. Jag ligger på mattes täcke och kollat teve medan matte springer in och ut. Hon krattar, kokar kaffe, bär in ved och ser till att jag mår bra. För en stund sen fick jag en äggula, världens godaste tilltugg. Det är bra för min päls och jag brukar få minst en gula varje vecka.

Jag har varit ute en stund men jag tyckte det var ganska kallt och eftersom det blåste kunde inte matte elda ute och grilla korv så då ställer jag mig på verandan och blänger på matte tills jag blir insläppt. Sen hoppar jag upp på soffan och slappar tills hon kommer in för att ta en kopp kaffe.

Snart ska vi åka och hälsa på en granne. Matte ska äta och jag ska nog busa med den fyrfota kompisen. Det tycker jag är kul. Voff på er alla därute!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *