Tips

 BILJETTER SLÄPPTA TILL ENSEMBLEVERKETS NYA FÖRESTÄLLNING  För biljetter: www.kulturhusetstadsteatern.se

 

AV/REGI/SÅNGTEXTER JACOB HIRDWALL MUSIK FREDRIK SÖDERBERG  KOREOGRAFI JOHANNA LINDH SCENOGRAFI CAROLINE ROMARE och PETER STOCKHAUS VIDEOSCENOGRAFI TOM WALDTON LJUS PETER STOCKHAUS KOSTYM CAROLINE ROMARE REGIASSISTENT PATRICIA OLMOS POLANCO GRAFISKT FORMGIVARE OLA CARLSON FOTO KAROLINA HENKE PRODUCENT BIRGITTA RÖNNHEDH   PREMIÄR 14 JANUARI 2017 PÅ KULTURHUSET STADSTEATERN FRI SCEN/KILEN  

PÅ SCEN: ANDREAS LILJEHOLM, CAMILLA LARSSON, ANNAKARIN HIRDWALL,  LINDA LÖNNERFELDT, MALIN GÜETTLER och NIKLAS JARNEHEIM.   Musikteaterföreställningen NATTVANDRINGAR I DEN UNDRE VÄRLDEN innehåller nykomponerad musik av Fredrik Söderberg som skapat musiken till samtliga Ensembleverkets föreställningar.  Information/trailers: www.ensembleverket.se För biljetter: www.kulturhusetstadsteatern.se

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *