Att klättra

När jag var på landet i helgen ägnade jag mig mest åt inneaktiviteter. Visst krattade jag ihop lite under äppelträden men en fick det vara nog. Kylan bet i fingrarna. Men nu är det mindre än tjugo dagar kvar tills det vänder och även om det tar lång tid innan man märker något så blir det ju ljusare dag för dag. Jag skulle behöva måla lite till nästa sommar. Jag har stått på en hel del rangliga stegar, lite läskigt ibland även om jag inte är höjdrädd. Nu såg jag att man kan köpa ställningar som definitivt inte är rangliga.

Klicka på www.stallning.se så ser du. Kanske dags att göra slag i saken.

stallning

Vad det gäller vindskivorna på taket så skulle även de behöva målas. Det ser inte så snyggt ut när det börjar flaga. Och om jag ser mig omkring bland de stora träden så skulle även en hel del grenar behöva kapas ner. Jag har många ekar vars grenar börjar bli lika svajiga som mina gamla stegar. Inte så kul om dom skulle komma ner oanmälda. Bättre att ta ner dom på egen hand. Det finns en hel del användningsområden för en ställning. Man kanske inte kan sätta ihop den alldeles själv men när man väl fått upp den så är det bara att jobba på.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *