Tips

Sveriges bästa 90-talsparty återvänder 2017 
Vilken fest det blev. Självklart kör vi igen. Högklassig stämning, prima musik, sköna människor och ypperlig dans.  Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. Det blir internationella storbokningar blandat med svenska talanger när vi samlar runt 20 band och hyllar dem för de avtryck och refränger som har etsat sig fast i allas våra huvud. Det här är en festival som väcker minnen till liv, framkallar rysningar och känslostormar och 90-talet smakar återigen lika nytt och fräscht som när det begav sig. Hittills klara artister:

Aqua, Toy-Box, Vengaboys, Snap!, Culture Beat, 2 Unlimited, Captain Hollywood, Whigfield och Dr. Alban Vs. Haddaway. Fler artister tillkommer! Festivalbiljetter till Malmö är redan i försäljning. Biljetter till Vi Som Älskar 90-Talet 2017 i Stockholm, Göteborg och Kalmar startar idag den 3 december kl. 13.00. 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *