Inatt är du död – I stundens hetta

ffffffffffffffffff gggggggggggggg av Viveca Steen

Jag förflyttade mig från den gråa novemberkvällen till sommaren i Sandhamn igår. Det var helt ok. Jag har sett de 3 första filmerna och nu har fyran och femman släppts. Äventyren i skärgården rullar på och man får det man vill ha. Det enda som retar mig är att de inte fårvarandra, Nora och polisen. Det är alltid något eller någon som är ivägen.

Jag har läst böckerna men det var länge sen. Jag gillar hennes böcker och kommer att läsa fler den dagen de kommer. Vet inte om det är fler som är på G att filmatiseras men det vore kul. En lagom blodig, trivseldeckare i lagom längd.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *