London has fallen

Ibland hittar man en sån där film som man kan sätta sig ner och se en gång till, direkt efter första gången. London has fallen är en sån. Gerard Butler, Aaron Eckart och Morgan Freeman gör huvudrollerna och det är lysande skådespelarinsatser. Spänning från första stund och massor av slagsmål och lite sprängningar. Och en orkester i bakgrunden som kan få vem som helst att smälta. För visst är det så att musiken spelar en viss roll? Det är inte bara att köra en film på ljudlöst och läsa textremsan direkt.

Den brittiska premiärministern dör och en begravning med världens alla ledande politiker ska på begravning. Då börjar det smälla. Gerard Butler spelar livvakt till Aaaron och de har ett tight samarbete. Givetvis ordnar det upp sig på slutet efter några gastkramande scener. Precis så en film ska vara tycker jag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *