Fynd på auktion

Nu när man inte kan kratta löv längre får man ägna sig åt att skotta snö. Eller städa inne kanske. I helgen ska jag ut till stugan och det blir nog både snöskottning och städning. Det är lite mysigt att fixa inne med ljus och dukar när mörkret kommit. Jag letade efter dukar förra veckan och insåg att jag skulle vilja ha en längre vit linneduk. Men de är svåra att hitta. Blev tipsad av en kompis att gå på auktion för att kolla. Man kanske skulle ta sig någonstans för att ropa in något. Det är ju inte bara dukar man kan fynda utan även andra fina saker. På www.svenskaauktionsbyran.se finns det en hel del roliga saker att hitta.

aaaaaaaaaa

Jag är ingen van auktionsbesökare så vem vet, jag kanske skulle bjuda överpris om det dök upp en fin linneduk. Det kanske är bättre att hålla sig till nätet för mig. där står det i alla fall vad det kostar och det enda som tillkommer är frakten. Men visst kan det vara kul att gå runt och titta i affärer som säljer begagnat. Alltid hittar man något som man kan ha nytta av. hur är det med er? Går ni på auktin och har ni ropat in något fynd?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *