En kväll på DuD

p1030888

Dator, dvd, papper å penna. Sen lyssnade vi, kollade strykningar och bestämde att vi ska ta en träff angående tonarter nästa vecka. Karin är en klippa och vi har jobbat ihop tidigare. Det känns kul att ta ett steg närmare sommarteatern, särskilt en dag som denna då snön ligger som ett täcke och kylan biter sig in i märg och ben.

Sångerna var både långa och lite krångliga så vi har strukit några delar. Jag har precis fått klart med alla i ensemblen och många kanske tycker det är tidigt, men almanackan springer fortare än man tror. Om det sen är nån som tackar nej, måste man laborera om och trixa lite innan man får till det. Nu känns läget toppen i alla fall.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.