Sen kväll och tidig morgon

Snart dags att bege sig till DUD då 2 teatergrupper ska ha avslutning idag. Harry Potter ska äntligen få flyga iväg på kvasten och monologerna ska få läsas. Det känns både kul och tomt att ha en terminsavslutning. Att ha avslutning med kurserna är inte lika trist som att ha det med ett teatergäng i en uppsättning. Kursdeltagarna ser man igen till nästa termin, men ett teatergäng som medverkat i en uppsättning ses aldrig i den konstellationen igen. Lite olika känslor.

Nåja, idag ska vi ha det riktigt kul och spela ut på scenen. Jag håller tummarna för att allt går bra idag. Återkommer med bilder! Hoppas ni får en bra söndag därute!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *