Magpass och danspass

Jag var bara tvungen att åka till gymmet en stund idag innan dansen. Det blev bara lite mage och ryggres men jäklar va skönt det var att känna kroppen börja jobba igen. Sen blev det DUD och inspelning av danserna. Tre stycken koreografier med lite omtagnngar tog nästan en timma att genomföra. Jag ska försöka länka och fixa så ni kan se vad jag håller på med på torsdagskvällarna.

Nu har jag sytt färdigt kjolen inför lördagens fotosession, bara en tryckknapp kvar. Toppen är snart klar, ska sy fast 3 tryckknappar och pressa den, sen blir det nyårskort. Kollade smycken och klocka idag. Skor osv är redan bestämt. Ser fram emot lördagen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *