Home sweet home

p1030818Här ser vi barnboksförfattaren Anna Helgesson som tar 3 minuter på scen för att prata om sitt författarskap. Ann står till vänster och Mari Åberg till höger. Det var 10 st som tog tillfället i akt. Kul och intressant att lyssna på.

Nu är jag hemma från en späckad helg och ska äta och packa upp. Det tar ett par dagar att smälta allt och sortera tankarna. Som vanligt är konferensen en enorm energikick och jag är laddad att starta upp nya saker inom skrivandet. Träffade flera intressanta människor så det kommer en del intervjuer framöver!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Home sweet home

  1. Ethel skriver:

    Vad roligt det låter! Och så bra att få mer energi! Ser fram emot intervjuerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *