Releaseparty – eller seminarium

Onsdag den 30 november 17,30 på ABF-huset. Spännande. Då ska jag till storstaden och kolla läget i och med att jag har fått med en berättelse i en antologi som Liv i Sverige har satt ihop. Det handlar om nattarbete och som ni kanske kommer ihåg blev jag intervjuad i P1 för ett tag sen om detta. Jag skrev en berättelse om när jag jobbade som ordningsvakt. 99% påhittat men visst finns det sanningar i allt. Ett ganska tufft jobb som tjej att stå ensam i krogdörren, men för det mesta har det gått bra. Jag har träffat mycket roligt folk under ina 12 år som ordningsvakt.

Ses vi i Stockholm?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Releaseparty – eller seminarium

 1. Eva Karlsson skriver:

  Låter spännande, Pia.
  Jag är inne i stan den dagen, är på kurs, kanske att jag kan komma dit men vet nog inte förrän lite närmare.
  Vore roligt att träffa dig.

 2. Eva-Lisa skriver:

  Låter jättespännande, men jag bor ju tyvärr så långt bort.
  Önskar dig en fantastisk kväll! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *